Mit personlige bibliotek

I 'Mit personlige bibliotek' får du bl.a. mulighed for at bedømme materialerne, at følge bestemte forfattere og at gemme dine søgninger. Log ind og se nærmere under 'Mit bibliotek'

Lav flere huskelister og del dem med andre
”Huskeliste-funktionen” er blevet re-designet, så du nu kan lave endnu flere huskelister over bøger, film, artikler, musik og meget mere.

Det nye er, at du ikke skal nøjes med én liste, men kan lave lige så mange du har lyst til. Så kan du holde styr på bøger, du vil læse i sommerferien, dine børns favorit tegnefilm og artikler til din doktorafhandling.

En anden ny funktion ved listerne er, at du kan dele dem via e-mail eller Facebook til nogen du kender.

Du kan f.eks. også vælge at dele dem med flere andre, f.eks. i en gruppe, og du kan også give tilladelse til, at andre redigerer i dem sammen med dig.

Endelig kan du også dele dem på hjemmesiden, så alle kan få glæde af dine lister, og du kan følge andres lister. Listerne bliver så offentlige under menupunktet Lister.
 

Gem søgninger og forfatternavne, så du automatisk får nyt om dine yndlingsemner eller yndlingsforfattere
Som noget nyt kan du nu også gemme dine søgninger og få besked, når der kommer nye titler, som matcher søgningen. Du kan f.eks. være en bestemt forfatter du ved, er lige på trapperne med en ny bog, eller en passion for chokolade, der gør, at du må læse alle nye bøger om emnet.

Du skal være logget ind, og du kan derefter gemme dine søgninger eller gemme forfattere. En søgning erler en forfatter kan du gemme i 'Mit personlige bibliotek' ved at klikke på ”Føj til søgninger jeg følger”-knappen øverst til højre. En bestemt bog gemmer du ved at klikke på 'Tilføj til liste'-knappen og herefter vælge hvilken liste, som du vil gemme den i. 

Giv stjerner, så du kan huske, hvad du kunne li'
Nu kan du også bedømme bibliotekets bøger, film og musik.

Med den nye funktion kan du give 1 til 5 stjerner til det du låner. For at give din bedømmelse skal du være logget ind, og herefter kan du markere de materialer du finder i en søgning.
Dine bedømmelser bliver gemt under 'Mit personlige bibliotek', som du finder under 'Min konto', når du er logget ind.

I den ene af karusellerne på forsiden af hjemmesiden kan du hele tiden følge med i, hvad andre kan li’. Her vises et udsnit af de bedst bedømte materialer. 
Bedømmelserne bliver delt af alle landets folkebiblioteker, så vurderingerne du ser, er et gennemsnit fra hele landet.
Men dine indgår også i, hvad der bliver vist!

Giv bogen stjerner