Mit personlige bibliotek

Når du er logget ind får du under 'Min konto' et punkt, der hedder 'Mit personlige bibliotek'. Her har du adgang til 3 ting: 1. Dine huskelister, lister over bestemte emner og over, om der kommer noget nyt med bestemte forfattere. 2. Dine gemte søgninger. 3. Dine bedømmelser af det, du har læst.

1. Lav huskelister - og del dem eventuelt med andre
Sådan gør du: Når du har søgt en bog frem, som du vil gemme, så klik på 'Tilføj til liste'. Log ind, hvis du ikke allerede er logget ind. Er det en ny liste, så vælg 'Ny liste' og giv den evt. et navn bagefter.
Du kan også vælge at tilføje en forfatter til en liste - så følger du forfatteren. Når der kommer nyt med denne forfatter, så kommer der et lille tal i den liste, når du ser den i 'Mit personlige bibliotek'. Så ved du, at der er kommet nyt med forfatteren.

Du kan lave lige så mange forskellige lister, som du har lyst til. Du kan vælge at dele dem med nogen du kender via e-mail eller Facebook. Du kan vælge at dele dem med flere andre, og du kan også give tilladelse til, at andre kan redigeren en liste nsammen med dig. Endelig kan du også dele dine lister på hjemmesiden, så alle kan få glæde af at se dem, og du kan følge andres lister. Listerne bliver så offentlige under menupunktet Lister.

2. Gem søgninger, så du automatisk får nyt om dine yndlingsemner
Sådan gør du:
 Log ind. Når du har lavet en søgning, så klikker du på den lille stjerne, der er kommet midt i søgefeltet. Så har du gemt din søgning. Der kommer et lille tal ud for listen, hvis der kommer nye titler, som matcher din søgning, og kan en anden gang gå ind i listerne under 'Mit personlige bibliotek' og vælge at klikke på søgningen igen.

3. Giv stjerner, så du kan huske, hvad du kunne li'
Sådan gør du: Log ind. Søg bøgerne frem, og klik på 1 til 5 af stjernene under bogforsiden, Så bliver dine valg registreret som en liste i 'Mit personlige bibliotej'